KvikKøb
Antal
Varenr.
 

Ledige stillinger

 

Salgskonsulent til distrikt Sjælland, Lolland & Falster søges ! 

Vi har forrygende tralvt og vi søger derfor en ekstra konkurrenceorienteret og handlekraftig salgskonsulent på Sjælland, Lolland & Falster.

Du arbejder struktureret og formår at håndtere mange opgaver samtidigt – uden at miste overblikket og give køb på kvaliteten i dit arbejde. Er du udadvendt og klar til at yde en ekstraordinær service over for vores kunder, så er du måske den nye medarbejder hos os

SOM SALGSKONSULENT

skal du efter en grundig oplæring, vedligeholde og udvikle salget til eksisterende kunder, samt opsøge nye kunder i distriktet.. Stillingen er udfordrende og stiller derfor store krav til dine evner til at skabe gode langvarige kunderelationer, samt din evne til at planlægge og styre din dag.

DU ER

en dynamisk og professionel ”købmand” med god økonomisk forståelse. Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men der er afgørende, at du har erfaring med opsøgende salg, og du ved hvad som kræves for at have succes. 

Har du erfaring med dyreartikler eller foder generelt er det en fordel men ikke et krav.

Bopæl : Centralt i distriktet. 

SOM PERSON ER DU

resultatorienteret, robust og selvmotiverende, og ikke mindst ordenssans. Du kommunikere godt på alle niveauer og har udpræget sans for at få ting til at lykkes – såvel som i forhold til kunderne som internt. Du har et godt humør, og du trives med at være ”den ensomme ulv”. Vigtigst er dog, at du tror på dig selv, er sælgende og igangsættende samt besidder den vedholdenhed og gennemslagskraft, der er nødvendig for at nå dine egne og virksomhedens mål. . Du skal være stabil, præsentabel og tillidsfuld.

VI TILBYDER

et selvstændigt job i en spændende og dynamisk og voksende virksomhed. Du får hermed mulighed for at påvirke din egen struktureret arbejdsdag og præge den fremadrettede salgsindsats.

Gage forhandles individuelt og efter kvalifikationer. Gul pladebil og firma mobil telefon, pc stilles til rådighed.

DIN ANSØGNING

Sendes på info@whesco.dk. mærket salgskonsulent. Eventuelle spørgsmål til stillingen besvares pr.

 tlf. 48 41 79 00  Winnie eller Henrik Siig. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansættelse efter aftale.

 

 

 
 

Indkøbskurv
tom
Til kassen